Beroemd en een maatje meer: Beverly Smith

Beverly ‘Bevy’ Smith, geboren op 2 november 1966 in Harlem New York, is een Amerikaanse televisie personaliteit en zakenvrouw.  Zij kreeg haar grootste bekendheid door haar werk als co-host bij de talk show Fashion Queens.

Smith is ook de maakster van “Dinner with Bevy,” een dinner party reeks waarin zij mensen samenbrengt uit de entertainment, mode en media sector.

Smith werd later een directeur voor de luxe mode advertenties bij Rolling Stone en bij Vibe magazine. Zij liet ook enkele opportuniteiten schieten, zo werd zij gevraagd voor de show van Tim Gunn,  Guide to Style en weigerde zij een show op Oxygen die de titel had van Bevy: Queen of Shops

Zij accepteerde wel de job van co-host bij BET in de show Fashion Queens.

Sinds 2015, is zij de gastvrouw van een dagelijkse radio show van een uur op SiriusXM’s Radio Andy met de naam Bevelations. Zij werkt ook mee aan Wendy’s Style Squad, daar werkt zij samen met Wendy Williams.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.