Ook Rihanna valt ten prooi aan fat shaming

Niemand is nog veilig voor fat shaming en deze maal is Rihanna het slachtoffer.  Een artikel op de Amerikaanse site ‘Barstool Sports’ veroorzaakte heel wat ophef.  Een van de auteurs had het onlangs over het lichaam van zangeres Rihanna en hij omschrijft haar als “zorgwekkend dik” en een “slecht voorbeeld voor andere vrouwen”.  Verder bespreekt hij dan nog de kledij van de zangeres alsof zij een sumoworstelaars kostuum draagt. Maar hij is niet alleen, talloze sites vragen zich af of Rihanna zwanger is.

Rihanna voldeed lang aan het schoonheidsideaal maar tegenwoordig haalt zij vaak het nieuws omdat zij zou bijgekomen zijn.  Zelfs al zou dat inderdaad het geval zijn, is het sowieso triest dat een celeb daar anno 2017 nog het nieuws mee haalt. Laat staan dat ze een slecht voorbeeld genoemd moet worden naar andere vrouwen toe en dat er gesuggereerd wordt dat ze misschien zwanger is, is al helemaal not done.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.