Bekend badpakkenmerk kleurt opnieuw buiten de lijntjes

Het bekende Amerikaanse badpakkenmerk ‘Swimsuits for All‘ heeft een nieuwe campagne waarin plus size-model

Ashley Graham poseert met heel diverse vrouwen van verschillende leeftijden en maten. De foto’s voor de campagne werden genomen in Puerto Rico en zetten de lokale bevolking in de spotlights.

Het is niet de eerste keer dat ‘Swimsuits for All’ uitpakt met een opmerkelijke campagne. Het badpakkenmerk maakte eerder al een statement door vrouwen met rondingen te gebruiken voor hun shoots en ook cellulitis niet weg te moffelen.

Op Instagram verschenen nu foto’s van Ashley Graham, terwijl ze in San Juan, in Puerto Rico poseert met de lokale bevolking. De vrouwen op de foto’s zijn geen modellen maar gewone vrouwen van alle leeftijd en met alle maten. De campagne kreeg de passende baseline ‘Every Body, Every Age, Every Beautiful’.

De foto’s op Instagram, een teaser dus voor de campagne, hebben alvast heel mooie onderschriften. “Laten we een domino-effect creĆ«ren en vrouwen van alle leeftijden, rassen en met alle maten en vormen inspireren om trots te zijn op hun lichaam in badpak.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.