Volgens de “standaard” is Pink obees

Na haar tweede zwangerschap krijgt Pink er maar moeilijk de kilootjes af die ze was bijgekomen, maar dat laat ze niet aan haar hart komen. Meer nog, ze roept ook andere vrouwen op niet langer naar de cijfers op de weegschaal te kijken, want als ze die zou moeten geloven, zou ze obees zijn.

In december beviel Pink van haar tweede kindje. Enkele maanden later is ze nog niet helemaal terug op gewicht, ook al werkt ze in de fitness stevig aan haar lijn. Met een boodschap op Instagram wou ze meedelen dat je beter naar je lichaam luistert in plaats van naar de cijfers op de weegschaal en daar heeft ze een goede reden voor.

“Zou je geloven dat ik 72 kilo weeg en dat voor 1,60 meter? Volgens de ‘normale standaarden’ maakt me dat obees. Ik weet dat ik na baby nummer twee nog helemaal mijn doel niet heb bereikt, maar ik voel me helemaal niet obees. Dus ga van die weegschaal af dames”, klinkt het.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.