Plus-size model post deze foto van zichzelf.

ashley

Ashley Graham stond dit jaar als eerste model met een maatje meer op de cover van Sports Illustrated. Ze vindt dat vrouwen moeten houden van hun lichaam en vormt een inspiratie voor velen. Met deze foto op haar fiets wil ze een nieuw taboe doorbreken.

Het is een leuke foto van Ashley met een kort kleedje aan terwijl ze op haar tweewieler zit. Haar benen trekken de aandacht. De cellulitis is duidelijk zichtbaar maar dat deert het plus-size model niet.”Een beetje cellulitis heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Stop met jezelf te veroordelen, omarm de dingen die de maatschappij als ‘lelijk’ bestempelt,” geeft ze als boodschap mee op Instagram.

Ashley vindt het onzin dat vrouwen zich schamen voor hun cellulitis en ze denkt dat vrouwen liever voor hun lichaam moeten zijn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.