Archive for november, 2010

Beroemd en een maatje meer: Caroline Quentin

maandag, november 29th, 2010

quentin.jpgquentin1.jpg

Caroline Jones is beter bekend onder haar artiestennaam Caroline Quentin is geboren op 11 juli 1960 in Reigate, Surrey.  Zij is een Engelse actrice die dikwijls komische rollen speelt.

Haar eerste werk op de planken was een rol in het koor van de originele bezetting van  de musical “Les Misérables” maar zij kreeg een grotere bekendheid door haar televisieoptredens in “Men Behaving Badly” waarin zij de rol van Dorothy vertolkte en in haar rol van  Maddy Magellan in “Jonathan Creek” die zij drie jaar deed.

In juli 1996 bracht zij een singel uit en dat was een cover van de The Exciters hit “Tell Him”, zij deed dit samen met haar “Men Behaving Badly” co-star Leslie Ash.  De single kwam uit onder de naam van Quentin and Ash en hij bereikte de vijfentwintigste plaats in de hitparade.

In 1998 was er de eerste sitcom rond haar zelf en dat was “Kiss Me Kate”.  In de British Comedy Awards van 2004 won zij de prijs als “Best Comedy Actress” voor haar rol in “Von Trapped”.

ITV produceerde vier reeksen van “Blue Murder” waarin zij de hoofdrol vertolkte als DCI Janine Lewis.

Zij doet nu mee in de 2009/2010 BBC comedy reeks “The Life of Riley”.

Filmografie

  • Party Party (1983)
  • Men Behaving Badly (1992–1998)
  • Jonathan Creek (1997–2000)
  • The Innocent (2001)
  • Hot Money (2001)
  • Von Trapped (2004)
  • Life Begins (2004–2006)
  • Footprints in the Snow (2005)
  • Blue Murder (2003–2009)
  • Snappers (2008)
  • Life of Riley (2009–)

Ook U2 zegt het

zondag, november 28th, 2010

Het is een waarheid als een koe en volgens Bono van U2 heb ik gelijk: Big girls are best.

Het is wel een tijd geleden dat hij er ook achter kwam maar Bono heeft een lied geschreven over het maatje meer.

Een stukje van de tekst volgt hierna:

She’s ellipitical
Also political
All so spiritual
Not superficial
Yeah, she’s tropical
Yes, she’s illogical
Those little girls are a pest
Big girls are the best

MTV’s eerste Twitter Jockey, Gabi

donderdag, november 25th, 2010

gabi1.jpggabi.jpggabi2.jpg

MTV heeft een nieuwe “TJ”  en dat is Gabi Gregg.  Zij is nieuw op MTV maar zij is dat zeker niet in de media.  Sinds haar afstuderen in 2008 was zij op zoek naar een job die haar zou bevallen maar omdat zij er niet snel genoeg een vond is zij met de blog Young, Fat & Fabulous begonnen.  Een blog over de mode en hoe zich goed te voelen in uw vel..

Enkele maanden geleden benaderde MTV haar om mee te doen in“Follow Me”, een wedstrijd op het internet met de finale op televisie.  Gabi moest met de andere kandidaten haar kunnen bewijzen om in aanmerking te komen voor de prijs van $100,000 en een jaarcontract als correspondent voor MTV.

Naast mode heeft zij een  interesse in popmuziek en de gans cultuur er om heen en die combinatie is open voor experimenten.  Zij wil de ogen en de oren van de MTV kijkers zijn in hoe het netwerk werkt en dat moet er nog de blog en de Twitter pagina bijkomen.

Aanbieding: Halter top chemise met verstelbare bandjes

dinsdag, november 23rd, 2010

chemise.jpg Halter top chemise met verstelbare bandjes
De aanbieding van deze week komt van Dreamgirl en het is een chemise met verstelbare bandjes en inclusief string, blinddoek/handboeien.

De chemise is enkel verkrijgbaar in het zwart en in de maat Queen  Size (44/50).

De prijs hiervoor voor dit moois is € 26,95.

De verzendkosten bij Dreamgirl bedragen voor Nederland: € 4,95 en voor België is het € 6,95.  Verzendingen zijn verzekert, er is een handtekening vereist van ontvangst en men kan de verzending volgen met track en trace.

Liss, plus size model

maandag, november 22nd, 2010

liis1.jpgliis2.jpgliis3.jpgliis4.jpg

Liis Windischmann is een  wereldberoemd plus-size model en zij werkt voor het Ford 12+ agentschap in Toronto en Los Angeles,  voor Click in New York en voor Plus Beauty in Miami.

Canadese bezoekers aan de blog zullen haar kennen van de reclamecampagnes waaraan zij heeft meegewerkt .

Beroemd en een maatje meer: Stephany Hohnjec

vrijdag, november 19th, 2010

stefany5.jpgstefany6.jpgstefany7.jpg

De beroemdheid van vandaag is in onze streken vrij onbekend.  Het is de voormalige Kroatische turnster Stephany Hohnjec die nu een tv-carrière heeft als actrice en presentatrice.

Nu haar loopbaan als turnster is het een mooie vrouw geworden die duidelijk een maatje meer heeft.  Hierna kan je de evolutie zien die haar lichaam heeft doorgemaakt.

stefany1.jpg

stefany.jpg

Burlesque: Ursula Undress

zondag, november 14th, 2010

ursula.jpg

Ursula Undress is een artieste, een lerares en een producer uit Atlanta.  Zij heeft een speelse girl-next-door houding en haar optredens hebben een rockabilly glamour aangevuld met humor.

In de burlesque wereld wordt zij steeds populairder en zij trad op in shows zoals het Americana Burlesque & Sideshow Festival, The Texas Burlesque Festival en zij eindigde op de tweede plaats in de dit jaar gehouden  Viva Las Vegas 13 Burlesque Competition.

Momenteel produceert zij het Southern Fried Burlesque Festival in Georgia.

Amateur: kunstzinnige foto’s

donderdag, november 11th, 2010

mm-fotogeniek.jpgmm-dromerig.jpgmm-kunst3.jpg

Mollige vrouwen zoeken mollige mannen

zondag, november 7th, 2010

koppel.jpg

Vrouwen met wat overgewicht hebben vaker een partner die ook wat ronder is. Dat blijkt uit een onderzoek bij 12.000 mannen en vrouwen tussen 18 en 69 jaar.

Wanneer vrouwen wat extra kilootjes meesleuren, gaan ze in 70% van de gevallen op zoek naar een eveneens molligere man. Bij mannen ligt dat gemiddelde slechts op 40%.

Volgens de onderzoekers wijst dat er niet alleen op, dat vrouwen bewuster op zoek gaan naar een partner met eenzelfde lichaamsbeeld, maar ook dat vrouwen veel verdraagzamer zijn dan mannen. “Vrouwen kunnen beter leven met een dikkere man dan omgekeerd het geval is.”

Katherine Roll, plus size model

donderdag, november 4th, 2010

katherine.jpgkatherine2.jpgkatherine3.jpg

Katherine Roll is een Amerikaans model met de maten  114-94-130. Momenteel werkt zij voor het Model Service Agency in New York.